Haluatko kokeilla purjelentoa?

Esittelylento on helppo tapa tutustua purjelentämiseen. Pääset lentämään purjekoneella lennonopettajan kanssa ja voit tutustua kerhomme lentokoneisiin ja lentotoimintaan. Et tarvitse lääkärintodistusta, eikä sinun tarvitse sitoutua lupakirjakurssiin ennen lajiin tutustumista.

Voit halutessasi jatkaa varsinaiselle lupakirjakurssille ja hankkia näin oman Purjelentäjän lupakirjan.

Esittelylennolle osallistumiseen ei ole mitään erityisiä pääsyvaatimuksia, sinun on vain annettava vakuutus terveydentilastasi (ettei sinulla ole mitään sairautta, jonka vuoksi lentäminen voisi vaarantaa terveytesi).

Alaikäraja kurssille on 15 vuotta. Nuoremmatkin ovat tervetulleita tutustumaan, mutta lentokoulutuksen voi aloittaa vasta 15-vuotiaana. Alle 18-vuotias tarvitsee myös kirjallisen suostumuksen huoltajalta.

Lennolle sopiva varustus on tavallinen ulkoiluvarustus. Ylhäällä on kyllä viileämpää, mutta yleensä ei liiaksi.

Esittelylento maksaa 100 €.

Tervetuloa!

Järjestämme esittelylentoja Rautavaaralla kysynnän mukaan. Kysy lisää Reijo Tuonoselta puh. 0400 778630 tai sähköpostilla . Reijo vastaa kerhomme koulutusasioista ja ottaa vastaan ilmoittautumiset.

Ajo-ohje kentälle

Kuopiosta kentälle pääsee joko Varpaisjärven kautta tai Nilsiän puolelta palonurmen kautta. Kummankin reitin pituus on noin 90km. Kentän osoite on kangaslahdentie 35.